Bohrsvej 6, 4600 Køge

Gennemrenoveret 60’er villa på super beliggenhed

- Fuldkommen indflytningsklar

- 60'ernes charme udvendigt

- Top moderniseret indvendigt

- Hyggelig, nem og solrig have

- Børnevenligt kvarter


Denne skønne og gennemrenoverede villa byder indenfor til en lys, moderne og fuldkommen indflytningsklar bolig på en super beliggenhed i Hastrup.

Her har i skønne naturoplevelser omkring Hastrupsøerne, indkøbsmuligheder og flere skoler og uddannelses- og daginstitutioner indenfor ganske kort gåafstand af huset. Således har I her et super udgangspunkt for familien med den travle hverdag, hvor alle ender nemt mødes for hele familien.

Villaen er renoveret fra A-Z og er indrettet med lækre, smagfulde og funktionelle løsninger gennem hele boligen.

Pladsen fordeler sig over tre værelser af varierende størrelser, stort og praktisk bryggers med god opbevarings- og bordplads. Gæstetoilet, badeværelse og et stort, lækkert alrum med udgang mod både øst og vest gennem store, flotte glasterrassedøre.

Udtrykket gennem hele huset er lyst og indretningen holdt i hvide, stilrene løsninger, der står som det perfekte, blanke kanvas uanset jeres unikke indretningsstil.

Haven er anlagt med et minimum af vedligeholdelse for øje og med fokus på mulighederne for det hyggelige samvær. Her har I fliseterrasser mod både øst og syd, stor, dejlig plæne med rigelig plads til leg og boldspil og en stor, dejlig indkørsel med plads til flere biler.

I baghaven er den sydvendte terrasse opført med stort overdække, hvilket forlænger muligheden for ophold ude markant og et fantastisk hyggeligt uderum, hvor stemningen, når sommerregnen trommer stille på taget, er noget helt for sig. Haven er desuden udstyret med stort legestativ til stor glæde for børn i alle aldre.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.