Skovvænget 12B, 4653 Karise

Hyggelig villa med en super planløsning

STEMNINGSFULDE UDENDØRSAREALER
PLANLØSNING UDEN SPILDPLADS
GOD OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED

LÆKKER SYDVENDT TERRASSE
LØBENDE VEDLIGEHOLDT OG RENOVERET. En super beliggenhed for børnefamilien med blot 500 meter til både skole, SFO og børnehave og gåafstand til transport og dagligvarebutikker. Huset ligger på en rolig, lukket vej, hvor børn frit og trygt kan løbe mellem husene og lege og udforske de dejlige omgivelser i området, der bl.a. byder på en dejlig skov.

Huset har en super planløsning, der udnytter pladsen optimalt og byder på tre værelser, to badeværelser – det ene med kar, rummelig entré, køkken, bryggers med egen indgang og stue med udgang til en dejlig, overdækket, sydvendt terrasse.

Huset har gennemgået løbende renoveringer og forbedringer, der tæller udskiftning af tag og vinduer, renovering af bryggers og diverse mindre forbedringer. Hele huset fremstår velholdt og alle faciliteter absolut brugbare.

Der hører carport og stort værksted til huset. Sprossevinduer og -terrassedøre, den overdækkede terrasse og de gulkalkede mure skaber en super hyggelig stemning i haven, der er solrig og velholdt og byder på både drivhus, legestativ, legehus og en skøn plæne og velholdt hæk.