Ved Banen 4, 4652 Hårlev

Super charmerende og central beliggenhed

I gåafstand til alt

God planløsning

Super charmerende have


Ved Banen 4 er helt centralt beliggende i Hårlev i gåafstand til både skoler, daginstitutioner og dagligvarebutikker. Et dejligt og børnevenligt kvarter med stisystemer til skole og børnehave, tæt på skønne naturoplevelser og få minutters køretur til vandet.

Når I ankommer til huset bliver i mødt af et charmerende og hyggeligt syn med den fine grusbelagte indkørsel og de stemningsfulde, gulmalede facader.

Pladsen i huset er fordelt på to etager, I stueetagen byder huset indenfor i en fin entré med videre adgang til køkken, badeværelse og stue. Stuen er stor og lys og planløsningen lægger op til, at væggen mellem køkken og stue kan slås ned og skabe et dejligt køkken-alrum. Fra stuen er der trappe til førstesalen, der rummer repos, tre værelser og et toilet. Køkken og bad fremstår velholdt og brugbart.

Haven er super hyggelig og charmerende med pergola, hyggekroge, buske og træer og en skøn plæne med gold plads til leg og boldspil. Der hører i øvrigt carport med tilstødende skur til huset og så har boligen desuden er rigtig flot tilstandsrapport.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.