Grønnekildevej 1, 4600 Køge

Velholdt, indflytningsklar og dejlig udsigt

Med en fantastisk fredfyldt udsigt over åbne marker og skovens trætoppe i horisonten, og med gåafstand til både skole, daginstitutioner, dagligvarebutikker, legeplads og boldbaner, er her en beliggenhed, der byder på det bedste fra både land og by.

Indenfor byder huset på en super planløsning, hvor der er lagt vægt på både fællesrummene og gode værelser. Pladsen er fordelt på entré, køkken i åben forbindelse med en dejlig spisestue, fire værelser, det ene oplagt som forældreafdeling med eget badeværelse og indbyggede skabe, et ekstra badeværelse, bryggers med egen indgang og en stor stue med en dejlig udestue i forlængelse heraf.

Til huset hører i øvrigt en stor garage med god plads til opbevaring og værksted.

Køkken- og badefaciliteter er fra husets opførelse i 1999, men fremstår alt sammen yderst velholdt og absolut brugbart. Huset har flere, skønne vindueskarnapper, der sikrer masser af dejlige lysindfald. Fra spisestue, stue og udestue er der udgang til en skøn terrasse og fantastisk udsigt over åbne marker.

En skøn, frodig have med blomstrende buske og en dejlig plæne omkranser huset og skaber rammerne for mange skønne timer under den åbne himmel.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer på tlf. 4025 4480 for en privat fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.