Flindtsvej 1B, ST. TH., 4600 Køge

Lys og rummelig lejlighed i Køge Centrum

På en god beliggenhed i roligt kvarter med indkøb og Køge centrum i gåafstand fra lejligheden, ligger denne skønne lejlighed i et hyggeligt boligkompleks.

Der er ingen etageejendomme rundt om huset og lejlighedens rum er derfor dejligt lyse og har god udsigt og masser af åben himmel.

Man træder indenfor i en lang fordelingsgang, der giver videre adgang til resten af lejligheden, der består af badeværelse, køkken, tre værelser og en stue med altan.
Køkken og bad er holdt i lyse materialer og fremstår velholdt og absolut brugbart. I køkken og stue er der lyse trægulve.

Lejligheden er endvidere ideel som studie lejlighed, da indretningen giver mulighed for at have 3 separate værelser og så en fælles stue. Sælger har selv haft 3 unge boende sammen med stor succes!
Og med cirka 30 minutters tog tid til København er her en ideel beliggenhed for de studerende. Så som forældrekøb med mulighed for deling er dette meget effektivt.

Ejendommen råder over hyggeligt fællesareal med græsplæne og fliseterrasser med fælles havemøbler. Her er gode parkeringsforhold og nem og hurtig adgang til Køge centrum.

En dejlig lejlighed med gode muligheder, som vi glæder os til at vise jer rundt i.

Kontakt os på tlf. 4025 4480 for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.