Alperosevej 20, 4600 Køge

Indflytningsklar villa med skøn beliggenhed i Køge Nord

Drømmer I om et lyst og indbydende hjem med lækre detaljer? Så tag med os til Alperosevej 20 i Køge, hvor denne spændende etplansvilla har hjemme på en 1.290 m2 stor grund for enden af en lukket vej. Der er stisystemer til hverdagens gøremål, og selve boligen er yderst tiltalende.

Ejendommen har gennemgået flere moderniseringer – eksempelvis er der lagt nyt tag på i sommeren 2010, i omtrent 2013 er huset pudset op og fået KEIM-maling, siden 2017 er der lagt gulvvarme og lavet installationer i bryggerset, mens maj 2019 bød på en ny eltavle.

Boligen præsenterer sig stilrent med hvid facade, tagpap og flere zink-detaljer, eksempelvis arkitekttagrenderne og afdækningen af læmuren fra cirka 2014.

Køkkenet med gulvvarme har rum til en spisesektion, og I får både en indbygget ovn med damp samt en mikroovn, begge fra 2018. I mødes af et henrivende lysindfald i stuen, hvilket i øvrigt er et generelt kendetegn for boligen. Stuen har ydermere stukkatur, et fint fletparketgulv og en terrassedør.

De tre soveværelser har indbyggede skabe, og badeværelset prydes af et velholdt, originalt terrazzogulv, hvide fliser på væggen og et badekar. Bryggerset har Electrolux-vaskefaciliteter, og fra dette rum er der direkte adgang til værkstedet.

Glæd jer til at træde ud i den rummelige have, hvor der er plads til både store og små – læn jer tilbage på et af de fristende opholdsmiljøer, der tilmed inkluderer et overdækket loungeområde. I kan også indrette jer med pryd- såvel som køkkenhave.

Naboerne er fremragende, og der afholdes flere fællesarrangementer årligt. Fra kvarteret er der stisystemer til handlemuligheder, tre skoler og daginstitutioner, så alle kan komme sikkert frem – det gælder ydermere for studerende på Campus Køge. Endelig er der en legeplads i nærheden, kort afstand til stranden og mange afgange mod København fra ølby og den nye Køge Nord Station. Motorvejen tilkøres på fem minutter.

Kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.