Kirkestræde 6, 4600 Køge

Historisk byhus i Køges absolutte centrum

Drømmer I om en bolig, der i sandhed er noget for sig selv? Så grib muligheden, for nu kan I blive de næste ejere af denne byvilla i Køge med en ligeså spændende historie som arkitektur. Ejendommen fungerede nemlig som Matador-karaktereren Agnes’ hus - og så er forhuset fredet. Byggeåret hedder 1802, men som en særlig bonus er hjemmet nænsomt renoveret i løbet af de seneste år, hvorfor det fremtræder lyst og venligt.

Når I ankommer til den chaussestensbelagte, lukkede vej, mødes I af en yderst charmerende villa, hvor de grønne sprossevinduer matcher bindingsværket, mens facaden er holdt i solgul. Tril ind gennem porten, der fører til jeres egen carport og yderligere tre parkeringspladser. Herefter kan I træde ind i boligen, som rummer 141 etagemeter, der fordeler sig over fire niveauer. I bemærker den moderne æstetik, som forenes med klassiske detaljer og skønne materialevalg.

Første niveau byder på et soveværelse og et disponibelt rum, mens det næste niveau har et praktisk bryggers såvel som endnu et disponibelt rum. Tredje niveau rummer et stilrent badeværelse med et væghængt toilet og en bruseniche, som afskærmes af glasvæg. Samme stil videreføres i det tosidede køkken, som har hvide fronter i samspil med en koksgrå bordplade, og her leder terrassedøren jer ud i den hyggelige gårdhave, hvor I kan skimte byens tage fra den hævede terrasse. Sluttelig giver det fjerde plan jer en stor og venlig stue samt endnu to rum, der har rige indretningsmuligheder.

Alt i alt fremtræder boligen således med særegne indretningsmuligheder, smukke indretningsvalg og masser af sjæl. Endnu en force er beliggenheden midt på Køge Torv, da I således har gåafstand til indkøb, offentlig transport samt et væld af specialbutikker og spisesteder.

Vil I se mere? Bestil en privat fremvisning på tlf. 4025 4480.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.