Grubberholmsvej 9, 4600 Køge

Charmerende og lys land-idyl kun7 km fra Køge Torv

Drømmen om det gode børneliv lever i dén grad i dette charmerende bindingsværkshus, der smukt omkranses af fredfyldt natur med åbne vidder. Ydermere får I en mulighedsfyldt matrikel på 4.971 m2, kun 7 kilometer fra Køge Torv. I befinder jer i det idylliske Vedskølle omgivet af marker og skove, og I er kun en kort cykeltur fra det smukke Vallø Slot og den tilhørende park eller bademuligheder ved Søndre Strand. Både daginstitution, skole og indkøb ligger inden for en radius af fire kilometer.

Jeres kommende hjem emmer af sjæl med sort bindingsværk, hvidpudset facade og stråtækt tag. Siden 2006 har hele ejendommen undergået istandsættelse med respekt for den oprindelige ånd og med målet om at skabe en moderne bolig, med en rustik charme og masser af lys. Af omfattende renoveringer kan taget på tilbygningen nævnes, en komplet udskiftning af ejendommens vandrensningsanlæg, efterisolering i vægge, loft og gavle, samt udskiftning af samtlige døre og vinduer.
~
Huset har en god planløsning: I grundplan er køkken, alrum og stue i åben forbindelse, som giver en lys og indbydende ramme om familielivet. Her er husets hjerterum: Synlige træbjælker indrammer atmosfæren i et indbydende miljø med egetræsplanker, der spiller elegant og nostalgisk sammen med de italienske klinker i natur-nuancer, som markerer køkken-alrummet, hvor der overalt er indlagt gulvvarme. Det landlige udtryk fortsætter i køkkenets nostalgiske stil med hvidt interiør, romantiske greb og en massiv egetræsbordplade, som går igen som overflade på den rustikt murede køkkenø, der forbinder køkken og stue. Tilstødende køkkenet ligger to bryggerser i forskellige størrelser, hvoraf det er muligt at kreere et ekstra badeværelse i det ene. I modsatte ende af stueplan er et værelse med gulvvarme, samt et badeværelse (ligeledes med gulvvarme), og en entre med en charmerende trappe, der byder velkommen til førstesalen. På førstesalen møder I to dejlige værelser med loft til kip, og stort lysindfald gennem de sprossede vinduesdøre, samt en mellemliggende åben repos, der p.t. anvendes som soveværelse.

Den store grund har oplagte muligheder for eksempelvis et mindre dyrehold eller selvforsyning af grøntsager og frugt. Haven indbyder til både afslapning og leg for hele familien: Her finder I blandt andet et terrasseområde, en nyanlagt græsplæne og en gammel frugthave. Under det store kirsebærtræ finder I en rutsjebane, der også fungerer som klatrestativ. Her er også gynger, trapez, og legehus til husets mindste på den store, lyse grund, som har masser af hyggelige ugenerte kroge, hvor der kan bygges huler i ly af duftende buske og småtræer. Endvidere er der på grunden en vinkellade med garage.

En charmerende mulighed for familien, som ønsker landlivets unikke muligheder for børneliv med fri leg omgivet af idyllisk natur, og samtidig gerne vil være tæt på bycentrum med shopping og kultur.

Ring til os på 4025 4480 og book en privat fremvisning.