Bellisvej 8, 4600 Køge

EKSKLUSIV, INDFLYTNINGSKLAR OG RUMMELIG VILLA FRA 2014

- PLADS TIL HELE FAMILIEN

- EKSKLUSIVE INDRETNINGS LØSNINGER

- SUPER GOD PLANLØSNING

- LÆKKER SWIMMINGPOOL

- GOD BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN


I gåafstand fra både indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole, idræts- og fritidsaktiviteter samt skønne, grønne og rekreative områder, inviterer Bellisvej 8 indenfor til en villa, der tilbyder alt hvad man kunne ønske sig af en moderne bolig i særklasse. Villaen stod færdigbygget i 2014. Her har fokus været på at skabe en dynamisk bolig med rammer, der favner børn såvel som voksne og inde- og udemiljøer, der egner sig til at invitere venner og familie til fejringer af livets små og store begivenheder.

Her er ikke bare tale om en villa, hvor det æstetiske udtryk er gennemført, men også en villa, hvor livet kan nydes til fulde.

De gavmilde kvadratmeter fordeler sig over i alt fire gedigne og indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til det ene af husets to badeværelser, og altså udgør den oplagte forældreafdeling. Her er store lækre fællesrum i form af alrum og stue samt rummeligt og praktisk bryggers med egen indgang, direkte fra den opvarmede dobbeltgarage.

Overalt i huset er valgene i indretningen faldet på smagfulde og tidssvarende designs, som er tænkt ind i de funktionelle og vedligeholdelsesvenlige løsninger. I alrummet er køkkenet indrettet med hvide, grebsløse skabselementer, stenbordplader og kvalitetshvidevarer. På husets badeværelser er der valgt smukke, changerende gråbrune fliser, som står i flot kontrast til de hvide elementer.

Fra både stue og alrum åbner dobbelte terrassedøre op til et fantastisk poolområde. Terrassen rundt om poolen er stort og har rigelig plads til at blive indrettet i flere afdelinger. Her er desuden opført et hyggeligt poolhus med panoramaglasfoldedør, der når de lukkes op, skaber flydende overgange mellem ude og inde. Haven i øvrigt består af en stor, dejlig plæne med rigelig plads til leg og boldspil.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.