Egøjevej 162, 4600 Køge

EKSKLUSIV LANDEJENDOM MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE BÅDE UDE OG INDE

KÆMPE GRUND DIREKTE TIL CA. 300M ÅLØB

2 SEPARATE BOLIGER I GOD STAND

STORT FLOT VÆRKSTED

NATURSKØNNE OMGIVELSER - FISKEBESTAND I ÅEN

FANTASTISKE MULIGHEDER

MULIGHED FOR HESTEBOKSE I VÆRKSTEDETMed en grund på over 21.000 m2, to separate boliger og en kæmpe værkstedsbygning, er der her sjældent mange muligheder for at kunne udfolde sig og for, hvordan I vil indrette jer, som familie. Ejendommen består af hovedhus, stort anneks med fuldt funktionel bolig, garage og en kæmpe værkstedsbygning med uendelige anvendelsesmuligheder.

Her er tale om en af den slags sager, der umuligt kan præsenteres fyldestgørende gennem billeder og tekst. Her skal I ud, og med egne øjne opleve, hvor mange muligheder og fantastiske detaljer adressen gemmer på, ude som inde.
Pladsen i hovedhuset fordeler sig over to plan med fem værelser, to badeværelser, bryggers, fordelingsgang, spisekøkken og to store stuer med udgang til skøn udestue.

Annekset rummer en selvstændig bolig, den perfekte løsning til den heldige teenager, til bedsteforældrene, eller måske, som udlejningsobjekt. Her er der indrettet med rummelig stue i åben forbindelse med et lækkert spisekøkken, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler og et lyst og indretningsvenligt værelse.

Værkstedsbygningen, som er på næsten 100 m2 i sig selv byder på fantastiske muligheder for den helt pladskrævende hobby, kombineret bolig og erhverv, der har tidligere været etableret hestebokse, som nemt kan etableres igen eller noget helt tredje, der favner lige præcis jeres behov på bedst muligvis.
Alle faciliteter i alle bygninger fremstår yderst velholdte og boligerne fuldkommen indflytningsklar.

Grunden er enorm og på over 21.000 m2 er der blandt andet etableret solcellepaneler, shelter, bålplads, stemningsfulde og charmerende terrasser, både overdækkede og afskærmede og helt åbne, smuk gårdsplads belagt med brosten og kæmpe plæner, hvor børn og voksne frit kan udfolde sig.

Her er I indenfor gåafstand af smukke Vallø Slotspark og indenfor kort køreafstand af både skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder i Herfølge.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.