Blåbærvej 2, 4654 Faxe Ladeplads

Flot, halvt dobbelthus med udsigt over åbne marker

- Tæt på skov og strand

- God planløsning

- To gode værelser

- Indflytningsklar

- Meget bolig for pengene


Boligen på Blåbærvej 2 er beliggende i et flot og indbydende dobbelthus. Her er en super planløsning, der udnytter pladsen godt, lækre og velholdte faciliteter, en skøn, sydvestvendt have og fantastisk naturskønne omgivelser.

Boligen er indrettet i tidsløse udtryk, der skaber det perfekte kanvas for en hvilken som helst indretningsstil. Alle faciliteter fremstår velholdte og absolut brugbare. I det rummelige badeværelse er der indrettet med separat brus, i husets bryggers er der gode vaskefaciliteter, bord- og skabsplads og det velindrettede køkken ligger i åben forbindelse til stue for en dejlig rumfornemmelse og smukke, gennemstrømmende lysindfald. Husets to værelser er begge indretningsvenlige og gedigne.

I den sydvestvendte baghave er der etableret en dejlig, afskærmet terrasse, her er drivhus og velholdte flisegange fører rundt på hele grunden.

Området byder på fantastiske naturoplevelser i både skov og ved vand. Her er desuden få hundrede meter til skole og gå- og cykelafstand til både daginstitution og indkøb.

Et dejligt, indflytningsklar hus, med en nem og velholdt have, i kort afstand til alle dagligdagens bekvemmeligheder og fantastisk natur.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.