Munkeageren 44, 4600 Køge

Dejlig familievilla fra 2003 med attraktiv beliggenhed i Køge Nord

GOD CARPORT

OPVOKSET LUKKET OG SOLRIG HAVE

2 STORE SOLTERRASSER

BØRNEVENLIGT KVARTER

TÆT PÅ DEN NYE TOGSTATION

Drømmer I om en familievilla med en funktionel indretning, en lækker have og en god beliggenhed i Ølsemagle? Så skal I læse med her. Denne bolig har nemlig en belejlig planløsning med fire værelser, to badeværelser samt køkken-alrum - og hele hjemmet har gulvvarme. Samtidig giver placeringen i Køge Nord jer nærhed til stranden og alt praktisk til dagligdagen.

Husets hjerte er utvivlsomt køkken-alrummet, som har forbindelse til stuen. Køkkenets hvide fronter toppes af en bordplade i granitlook, og køkkenhalvøen giver jer ekstra opbevaringsrum samt mulighed for et par spisepladser til de hurtige morgenmadsserveringer. Madlavningen bliver et tiltalende projekt med en induktionskogeplade og et Liebherr-køleskab med Biofresh samt en Liebherr-fryser. Både køleskab og fryser er fra omkring 2016.

I den indbydende stue er der lyst og luftigt med loft til kip og en sydvendt karnap med vinduer, der strækker sig til tops. Både stuen og alrummet har udgang til den lækre terrasse, mens stuen endvidere kan bryste sig af en hyggelig brændeovn.

Det ene soveværelse ligger i en afdeling for sig selv, så i kan have separat forældreafdeling med direkte adgang til et dejligt badeværelse med hjørnebadekar. Endnu et værelse ligger ved entréen, mens de to resterende værelser, som kunne anvendes til børneafdeling, har et badeværelse mellem sig. Dette prydes af en terrazzobordplade med indstøbt håndvask.

Udemiljøet beriges af en rummelig fliseterrasse med en bred markise ved huset og en træterrasse med pavillon i det sydvestlige hjørne af grunden. Hertil er der en legevenlig græsplæne.

I får adresse i et kvarter med skønne naboer og gåafstand til den nye station i Køge Nord, skole og indkøb hos den velassorterede Brugs. I kan dertil cykle en tur til stranden eller dyrke fritidsaktiviteter ganske tæt på. Motorvejen tilkøres på under fem minutter.

Vi giver gerne en personlig fremvisning - ring til os allerede i dag på tlf. 4025 4480.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.