Stigbrovej 3, 4652 Hårlev

4 LÆNGET MEGET VELHOLDT LANDEJENDOM

NATURSKØN BELIGGENHED

TÆT PÅ HÅRLEV OG KØGE BY

GODE OG VELHOLDTE UDBYGNINGER

ROLIGT OG TILBAGETRUKKET FRA VEJEN

MANGE ANVENDELSES MULIGHEDER


Denne super flotte landejendom "BJERGGÅRD" er beliggende ca. 1 time fra København og 15 min. fra Køge by og 2 km. til indkøb i Hårlev. Rigtig gode udbygninger med bl.a. maskinhus, gl. staldbygning, hobbyværksted og garager. Det hele har mange anvendelses muligheder og kan let ombygges til dyrehold, hestehold m.m. Jorden ligger flot omkring ejendommen og er meget anvendelig og praktisk.

Der er en flot anlagt park lignende have med solterrasse mod vest og opvoksede frugt træer, nøddetræer m.m. For håndværkeren er der et hav af udnyttelses muligheder både med værksted og lager faciliteter.

Stuehuset er godt indrettet med stor lys hall med trappe til 1.sal. Stort flot køkken/alrum. 2 stuer en`suite. Stort værelse som bruges til arbejdsværelse(maling). Baggang og bryggers med udagng til terrassen. Badeværelse med bruseniche. Viktualierum og god vinkælder.

På 1.sal: 3 gode værelser og badeværelse med bruser. Stort loftrum med god plads.

Skal I flytte på landet til fred og ro med naturskøn beliggenhed, så er muligheden her. Ring på 40 25 44 80 for en personlig fremvisning af ejendommen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.