Vedskøllevej 111, 4600 Køge

Charmerende ejendom med mange muligheder nær Køge C

Her får i en bolig, der er så stor og så tilpas anderledes og interessant indrettet, at den kan bruges til flere forskellige formål. Ejendommen består af to bygninger, der er føjet sammen af en mellembygning. De to bygninger klæder hinanden og kan inspirere nye ejere til, at den ældre generation bor i den ene, og den yngre i den anden eller er i en konstellation af venner, der vil bo sammen, kan dette også sagtens lade sig gøre. Man kan også anvende dele af huset som arbejdsplads, og den anden til privatbolig. Den store familie, hvor nogle af Jer er teenagere, kan også sagtens føle sig tilpas i ejendommen, da den ene af bygningerne eller etagerne kan gøre plads til privatlivet.
Ejendommen er beliggende i et naturskønt område i landsbyen Vedskølle tæt på Vallø slot, med den populære og flotte slotshave. Landsbyen ligger blot tre km. fra Herfølge og seks km. fra Køge, har 285 indbyggere og et aktivt landsbymiljø. Der er en en nedlagt og nu ombygget brugsforretning, som danner et fælles omdrejningspunkt om fødselsdage og andre hyggelige arrangementer.
I begge husdele, der udgør i alt 201 m2, er der to etager, hvor de store værelser er på den øverste og fællesrummene på den nederste. I det ene store værelse vil i se de fritlagte bjælker og et smukt træloft, ligesom der er skabt en original skabsløsning i skunkrummet med tre i sig selv dekorative trædøre ind til dem.
I de to store stuer er der effektive brændeovne, der kan stå for det meste af husets opvarmning. I den ene bygning er der flotte Junckers-gulve. Her er et stort, velindrettet køkkenalrum og et traditionelt viktualierum. Badeværelset er praktisk indrettet, og lysindfaldet er super godt fra de mange vinduer, og der er bevaret flere originale detaljer. Alle disse elementer får boligen til fremstå indbydende, varm og super charmerende. Et indflytningsklart hus med sjæl.

Bemærk: Sælgers faktiske årsforbrug i strøm udgør 7046 kwh svarende til kr. 14.270,17 (incl. udgiften til alm. husholdningsstrøm). Dertil kommer forbrug af træbriketter - anslået 4 paller a kr. 3.000/palle eller i alt kr. 12.000.

Kontakt os allerede i dag for en personlig fremvisning.