Firkløvervej 1B, Ejby, 4623 Lille Skensved

Flot villa med en vildmarkshytte og skøn udsigt i Ejby

NATURSKØNNE OMGIVELSER

FRED OG RO PÅ LUKKET VEJ

FLOT UDSIGT OVER ÅBNE MARKER MULIGHED FOR TEENAGER AFDELING

TÆT PÅ INDKØB OG KØGE BY

GOLFBANE LIGE OM HJØRNET


Nu kan I blive de glade ejere af denne lækre etplansvilla på Firkløvervej 1 i Ejby nær Lille Skensved. Fra ejendommen får I en fantastisk udsigt til de omkringliggende marker, grønne golfbaner og skoven samtidig med, at I kan nyde en beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder. Udover flotte indvendige rammer har boligen også adgang til en vildmarkshytte med tagterrasse, hvorfra I får en pragtfuld panoramaudsigt.

I overtager et hjem, som er gennemrenoveret i 2002 og med tag fra 2004, hvorfor det præsenterer sig velholdt ude såvel som inde. Der er gulvvarme i næsten hele huset med undtagelse af stuen og de to børneværelser.

Når I er trukket indenfor, skal I glæde jer til at opleve det store, stemningsfulde opholdsmiljø bestående af en stue og et køkken. Rummet fungerer naturligt som familiens foretrukne samlingspunkt i dagligdagen, når der skal laves mad, lektier og slappes af foran fjernsyet. Stuen er belagt med et nydeligt stavparketgulv, mens glaspartierne er med til at tilføje en luftig atmosfære. HTH-køkkenet i kirsebærtræ er ligeledes utrolig indbydende, og granitbordpladen matcher perfekt til gulvfliserne i samme materiale. Som en lille bonusinformation får hjemmekokken et dejligt udsyn over markerne fra køkkenvinduet.

Fortsætter I videre, møder I tre gode værelser, herunder et med et indbygget skab med skydelåger. Badeværelset er på tilsvarende vis helt i topklasse med lyse granitfliser på gulv og vægge, og endelig er der to hovedindgange samt en udgang til en nordvendt terrasse. Med til boligen hører desuden en carport, en fuldmuret tilbygning, der er fuldt isoleret, samt gulvvarme. Bygningen kan evt. bruges til separat teenager afdeling med 2 værelser på ca. 14m2. Udenfor kan I desuden se frem til en have, som er nem at vedligeholde samt en sydvendt terrasse. På den nordvendte terrasse følger I trappen op til tagterrassen og vildmarkshytten, og herinde kan der sidde helt op til 15 personer.

I bor omtrent to kilometer fra Ejby, hvor I både finder indkøbsmuligheder, daginstitution og skole

Ring for en fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.