Firkløvervej 1B, Ejby, 4623 Lille Skensved

Flot villa i naturskønne omgivelser med udsigt over åbne marker

NATURSKØNNE OMGIVELSER

FRED OG RO PÅ LUKKET VEJ

FLOT UDSIGT OVER ÅBNE MARKER MULIGHED FOR TEENAGER AFDELING

TÆT PÅ INDKØB OG KØGE BY

GOLFBANE LIGE OM HJØRNET.


Nu kan I blive de glade ejere af denne lækre 1-plansvilla på Firkløvervej 1 i Ejby nær Lille Skensved. Fra ejendommen får I en fantastisk udsigt til åbne marker, grønne golfbaner og skoven samtidig med, at I kan nyde en beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder. Tæt på skole og indkøb samt gode tilkørselsforhold til motorvejen. Udover flotte indvendige rammer har boligen også adgang til en skøn tagterrasse, hvorfra I får en pragtfuld panoramaudsigt over den skønne natur.

I får et hjem, som er gennemrenoveret i 2002 og med tag fra 2004, hvorfor det præsenterer sig velholdt såvel ude som inde. Der er gulvvarme i næsten hele huset med undtagelse af stuen og de to børneværelser.

Når I er trukket indenfor, skal I glæde jer til at opleve det store, stemningsfulde opholdsmiljø bestående af enstor lys opholdsstue og et pænt køkken, hvorfra der er udsigt til de åbne marker. Køkken/alrummet fungerer naturligt som familiens foretrukne samlingspunkt i dagligdagen, når der skal laves mad, lektier og slappes af foran fjernsynet. Stuen er belagt med et nydeligt parketgulv, mens glaspartierne er med til at tilføje en luftig atmosfære. HTH-køkkenet er i kirsebærtræ og ligeledes utrolig indbydende, og granitbordpladen matcher perfekt til gulvfliserne i samme materiale. Som en lille bonusinformation får hjemmekokken et dejligt udsyn over markerne fra køkkenvinduet. Der er 3 gode værelser, herunder et soveværelse med et indbygget skab med skydelåger. Badeværelset er på tilsvarende vis helt i topklasse med lyse granitfliser på gulv og vægge, og endelig er der to hovedindgange samt en udgang til en nordvendt terrasse. Med til boligen hører desuden en stor carport, en fuldmuret tilbygning, der er fuldt isoleret med gulvvarme. Bygningen kan evt. bruges til separat teenager afdeling med 2 værelser på ca. 14m2.

Udenfor kan I desuden se frem til en have, som er nem at vedligeholde samt en sydvendt terrasse. På den nordvendte terrasse følger I trappen op til tagterrassen og herinde kan der sidde helt op til 15 personer.

I bor omtrent to kilometer fra Ejby, hvor I både finder indkøbsmuligheder, daginstitution og skole

Ring for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.