Skrænten 23, 4600 Køge

GODT SOMMERHUS EVT. BYGGEGRUND TIL HELÅRSHUS

- TÆT PÅ STRANDEN

- LUKKET OG OPVOKSET HAVE

- ROLIG LUKKET VEJ

- EVENTUELT BYGGEGRUND TIL HELÅRSBOLIG ?


I smukke og charmerende Strøby Egede ligger dette rummelige fritidshus og venter på at få nye ejere. Herfra skal I ikke gå mange skridt, før I står ved den skønne Køge Bugt, hvor I kan gå lange ture og nyde omgivelserne, der blandt andet byder på en dejlig badestrand. Der er også kort til indkøbsmuligheder, som I finder i en afstand af to kilometer.

Huset ligger på en dejlig grund, og er lige nu tiltænkt som et fritidshus, men der er muligheden for at bebygge grunden med et helårshus. Som grunden præsenterer sig lige nu, får I en nem og ligetil have med græsarealer og en stor terrasse, hvor en del af den er overdækket, således I selv på regnfulde dage, kan tilbringe tiden udendørs og nyde haven. I forlængelse af terrassen ligger en swimmingpool, som nemt kan komme op at køre igen, hvis dette ønskes.

I boligen møder I 82 lyse og indbydende kvadratmeter med plads til samvær og familiehygge. Igennem bryggerset, hvor der er plads til vaskefaciliteter, kommer I til 2 gode værelser, som kan indrettes med flere sovepladser, så der er plads til hele familien.

Derudover får I et dejlig badeværelse med bruseniche, ligesom boligen også rummer køkken, spisestue og dagligstue i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet har alle hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine, så I kan bruge tiden i familiens selskab i stedet for kedelig opvask. De hyggelige familiestunder tilbringes i stuen omkring den charmerende brændeovn. Fra stuen er der udgang til en solrig udestue med store glaspartier, så I kan nyde udsigten til haven.

Kontakt os i dag for en personlig fremvisning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.