Bulveledet 2, 4623 Lille Skensved

UNIK, EKSTRAORDINÆR OG HYGGELIG EJENDOM

4 LÆNGET LANDLIGT IDYL

FLOT PARKLIGNENDE HAVE

SUPER GODT ANNEX MED KØKKEN OG BAD

FRED OG RO PÅ LILLE LUKKET VEJ

STOR MURET GARAGE/HOBBYVÆRKSTED.

Mellem Ejby og Lille Skensved finder I på en lukket villavej denne superflotte ejendom. I får blandt andet fire dejlige værelser samt en separat afdeling med køkken, badeværelse og et stort anvendeligt rum i et stort udhus. Grunden er på over 2.500 m2, og I får både gårdmiljø og en solrig have.
Flot ejendom med miljø i landlige omgivelser tæt på Ejby med gode indkøbsmuligheder, skole, idrætsanlæg og en daginstitution i nærheden af hinanden - samme faciliteter forefindes i Lille Skensved i ca. 2 km. fra ejendommen.
Huset er opført i 1890, men der er ikke meget tilbage da ejendommen løbende er flot vedligeholdt med nyt køkkengulv i 2012, nogle af vinduerne (ikke alle) er udskiftet med vinduer i ædeltræ og en del af taget i 2016. Ejendommen skal opleves hyggelige og lukkede parklignende have. Det super flotte annex som bruges til beboelse for sælgers datter og er perfekt til teenager eller "svigermor". (ej registreret som bolig på BBR).
Indrettet med et rummeligt spisekøkken med rigelig skabsplads og et stort køkkenbord giver optimale betingelser, når familien sammen hygger i køkkenet. Rigelig plads til den store familie hvor der er god plads til et stort spisebord, mens der er ild i brændeovnen som giver både varme og lys.
Kæmpe stuen med udgang til den dejlige have. Her er plads til både spiseafdeling og en stor sofa samt et par ekstra lænestole, hvor I kan trække jer tilbage med en god bog og tv. Der er toilet og et stort bryggers med rigelig plads.
En spindeltrappe fører op til første sal, hvor der er 4 gode værelser samt et godt badeværelse med bruseniche.
Der er god udhus plads og en 50m2 store garage. I bygningerne kan nævnes bl.a. flere gode opbevarings rum samt annexet med bad, køkken og en super opholdsstue med loftet til kip.
Book en personlig fremvisning på ejendommen med ejendomsmægleren på 40 25 44 80.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.