Bakkegården 8, 4673 Rødvig Stevns

HELÅRSGRUND DIREKTE TIL ÅBNE MARKER

BUD MODTAGES

SUPER GOD OG ROLIG BELIGGENHED

TÆT PÅ HAVNEN OG STRANDEN I RØDVIG

FLOT UDSIGT OVER ÅBNE MARKER

STOR GRUND FULD AF MULIGHEDER

Muligheden for at bygge dit drømmehus midt i naturen med flotteste udsigt over åbne marker på lukket vej, den har har du her i Lille Heddinge.

Det er i hvert fald en stor og dejlige grund i Lille Heddinge med naturskønne omgivelser. Grunden har med sin størrelse på 2.679 m² mulighed for at bygge et hus med plads til hele familien og en god garage med plads til bil og hobbyværksted. Lokalplanen foreskriver, at der på grunden skal opføres boliger af enten åben eller tæt lav bebyggelse - herunder også mulighed for kollektive boligformer med tilhørende fællesbygninger. Så her kan erhverves en byggegrund med masser af muligheder, hvor kun fantasien sætter begrænsningerne.

Bebyggelsesprocenten er 25%, men ved tæt-lav bebyggelse på grunden er den dog 35% og kommunalbestyrelsen skal godkende bebyggelsesplanen før opstart af byggeriet. Der må maksimalt bygges i 1½ plan og bygninghøjden må ikke overstige 8,5 meter og facadehøjden må maksimalt være 3,2 meter over naturligt terræn. For yderligere information henvises til lokalplan nr. 67.

Lille Heddinge er en hyggelig lille landsby, som er beliggende 4 km fra Store Heddinge og 2,5km fra Lystbådehavnen, badestranden og indkøb i Rødvig. I Store Heddinge er der indkøb, skole, svømmehal, station og idrætsfaciliteter.

SÆLGER OPLYSER, AT TILSLUTNINGSAFGIFTER TIL EL, VAND OG KLOAK ER BETALT !

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.